Distractie cu apa calda la Pitesti

Incepand de maine orasul Pitesti ramane fara apa calda din cauza datoriilor acumulate de societatea de termoficare. Pe scurt li se taie gazul.
Ce face primaria in acest sens? Nimic, recomanda cumpararea de centrale termice, mai mult cica va subventiona cumpararea acestora. Foarte hilara e urmatoarea chestie. In Pitesti sunt doua CET-uri, doua termocentrale, pentru cei care nu stiu ce e ala CET. Din astea doua cica CET nord se transfera catre alta firma, care va prelua administrarea lui, iar CET Sud se cedeaza in contul datoriei. “Cet Sud va fi cedatã în contul datoriei, fiind sub ipotecã, dar va trebui sã ne descurcãm cu CET Nord. Nu îi va  putea prelua însã pe toţi. Cît va dura întreaga procedurã şi cît vom sta fãrã apã caldã nu se poate spune!” a declarat secretarul primariei Pitesti.

Nu-i asa ca avem o tara extraordinar de frumoasa? Adica unii fura, nu investesc, nu sunt in stare sa administreze niste centrale termice care tin un oras de aproape 200.000 de locuitori, iar atunci cand apar probleme … luati ma centrala termica ca n-avem ce sa mai facem cu ea. Mai avem cai la bicicleta, ni-i luati si p-astia?

Iar in acest sens au aparut mesaje pe mess care zic  :

Raluca Nicula: Toti cei nemultumiti de faptul ca de maine 01.07.2009 se intrerupe furnizarea cu apa calda si caldura in municipiul Pitesti sunt invitati MAINE cu sapun,sampon,papucei de plaja,prosoape,ratuste,mingi,si alte accesorii de baie la ora 15:00 la fantana din piata primariei pentru o baie pe cinste in ligheanul muzical pentru a carui constructie s-au platit sume ce puteau  achita facturile de gaz emise catre termoficare pentru urmatorii 10 ani! protestul e maine la ora 15.00 scuze de mass

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: