Praga Romantica

Ceva romantic despre Praga? Hah, mi-e greu sa scriu, pentru ca acolo totul este romantic. Nu poti sa-l numesti oras boem ziua, distractia incepe noaptea. Dar ziua e romantic, iar romantismul nu inseamna flori, inghetata, ciocolata si puf. Romantismul inseamna ca atunci cand esti cu persoana iubita si ea e alaturi de tine, iar impreuna descoperiti chestii placute.

Cele mai reprezentative poze ale romantismului in Praga sunt greu de decis. N-am cum sa aleg intre castel, strazi, baruri, plimbari cu trasura, plimbari cu masini de epoca si atmosfera.

Drept urmare:

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti desfasurarea campaniei (pe www.piticu.ro, www.innocente.ro, www.arhiblog.ro, www.nevasta.net, www.lamaie.ro si www.ecostin.com) si apoi sa-ti dai cu parerea despre cine a reusit sa-si indeplineasca misiunea cel mai bine pe http://blog.vola.ro/. In data de 6 Iulie 2009 vom trage la sorti castigatorul weekendului de distractie in Praga dintre cei care au postat comentarii despre campanie pe blogul nostru. Premiul este pus la dispozitie, evident, de catre Czech Airlines.

Si acum daca vrei sa castigi un week-end la Praga, all inclusive, platit, cu fete si bautura si etc … n-ai decat sa comentezi. E atat de simplu.

Vor mai urma poze ca subiectul nu s-a epuizant.

Comenteaza aici si ai sansa sa castigi un week-end la Praga. Grabeste-te deja sunt 100 de comentarii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: