Si cand te gandesti …

In Praga, desi am fost sambata n-am vazut masini pe strazi. Adica una, doua la un semafor, un trafic foarte lejer.
Raspunsul la intrebarea de ce nu sunt masini, l-am primit de la Rares. Toate cladirile mai noi putin au parcari subterane. Pana si parcarea in parcarile amenajate din oras este cu primele 15 minute gratis. Mai departe platesti cat vrei, pe sistemul ai bunul simt sa iti platesti parcarea.
In trafic se circula al naibili de misto. La dus ne-a luat Rares cu BMW-ul de la aeroport si s-a grabit putin pe autostrada, prin oras a mers chiar incet pentru ca sa putem vedea imprejurimile, nu l-a claxonat nimeni, nu i-a dat nici un flash nimeni, nu s-a bagat nimeni in fata noastra. Asteptau, erau respectuosi, se oprea la ORICE trecere de pietoni.

Am patit o chestie misto, eram la o trecere, am vazut masinile care tocmai luasera verde la semafor si asteptam sa treaca, pentru ca masina cand pleaca de la semafor, accelereaza, se duce. Nu ma asteptam ca sa opreasca toti, 3 benzi si sa ne faca semn sa trecem. Le-am multumit frumos si am trecut.

Azi dimineata eram prin Bucuresti si ma minunam, ia uite e inainte de ora 7 ce trafic linistit. A aparut unu de nicaieri s-a pus in fatza mea si a franat ca sa treaca el primul la semafor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: