Dorintele unora

Hake said,

January 10, 2007 @ 2:08 pm —-> de aici

ROMANII ADEVARATI DIN TOATA LUMEA!

PE 20 APRILIE VREAU SA NE INTANLIM IN PIATA REVOLUTIEI… SA FACEM CURATENIE IN TARA… DUREAZA 3-4 ZILE …

HAI SA DOVEDIM EUROPEI CA NU SUNTEM TIGANI !!!

Si ca sa evidentiez si mai bine ….

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/t_OaJ0BWpds" height="400" width="425" /]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Dorintele unora

  1. Trist episod, Piticule! Pe bune… Demontreaza cat de imbelici sunt unii semeni… nu conteaza varsta… Toti din episodul asta au ceva lipsa, inclusiv cameramanul…. Face parte din ciclul… hai sa ne-o tragem singuri… Parerea mea – labutze triste, triste, foarte triste!!

  2. Frate , e nebunie mare . Dar din pct meu de vedere trebuia ca atunci cand bosketarul a pus mana pe batz sau ce dreaq era ala , sa sara frate lumea pe el ca nu se da intr-o baba! Eu il jucam in picioare daca eram acolo. Si asta e o mare problema , romanul nu sare , sta si filmeaza!

  3. 1. daca e adevarat , baba e de vina , nu ala

    2. am impresia ca e facatura , ca ala era de-al lor … sau … plm …ceva … ca … batul ala nu prea parea sa doara … mai ales ca ala si-a luat-o peste mufa si baba si-a luat multe peste maini si cap … nu situ ce sa zic … oricum , il stiam de asta vara clipul

  4. WTF?!?!? Ce politie? Ce sa sara astia sa-i desparta? Ar trebui luati toti, dusi la Spitalul 9 (sau altul de profil) si imbracati cu camasute albe. Inclusiv ala de filma si nenea ala in toata firea care se vedea in dreapta. Mama lor…

  5. ok per ansamblu faza e cat se poate de penala, idioata etc… dar trebuie sa recunosti ca a fost beton cand si-a luat ala batzu’n cap =))

Leave a Reply

%d bloggers like this: