Doua cu Putin

In poza de mai jos il vedem pe presedintele rus Vladimir Putin (e scris corect!!) impreuna cu presedintele Americii George W. Bush luand cina la Hotelul Hilton.

putin si bush la bucuresti

Ramane de intrebat de ce in poza asta sunt boxele de nunta de la Hilton acolo si ce vrea tipul ala care alearga in plan departat. In schimb daca va intrebati de ce e Maria Basescu intre ei doi, neavand nici o aventura cu niciunul dintre ei. Pai era si Basescu in poza asta pe undeva.

Dar ca tot vorbeam de Basescu sa vedem o alta poza venita pe Reuters ce se numeste asa: Russian President Putin shake hands with Romanian President Basescu at NATO summit in Bucharest

putin si basescu bucuresti

Si iarasi Basescu e in poza asta. Dar nu ma intrebati unde … pentru ca nu-l recunosc, nici dupa nevasta nici dupa orice alta idee.

Cu ocazia asta am inteles ca la Neptun presa straina a scos o replica celebra: Basescu, we don’t know this guy, moving forward.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: