Doua de Bucuresti

Ieri a (re)venit toata studentimea in Bucuresti.  Pai incepe anul universitar, s-au facut cazari in regie si prin chiriile celorlalti. Mai mult ca niciodata, in fata blocului meu opreau numai masini de la BMW in sus si nu oricum, ci se asteptau pe strada una pe cealalta. Din ele coborau pitzipoance cu genti stralucitoare, urmate indeaproape de parinti impovarati de griji si cu par carunt, dar conduceau BMW ca sa aiba fata expunere frumoasa. Parintii increzatori fac totul pentru odraslele lor, mai departe … stim cu totii ce se intampla.
— Seara au venit si ceilalti cu masini mai putin scumpe care chiar aveau de carat in camere diverse bunuri.

RADET a bagat deja caldura. Ce conteaza daca afara sunt 20 de grade, e de ajuns sa fie o gasca de babalaci senili pe post de administratori de bloc care sa ceara ca RADET sa furnizeze caldura ca astia imediat baga agent termic in tot Bucurestiul. Asta ca sa poata sta omul in tricou in casa si dormi doar cu un cearceaf, pai asa am vazut in filme, asa e trendy sa facem si noi, ca dupa aia platim din credit intretinerea.

PS. sa nu indrazneasca cineva sa zica ca RADET nu factureaza caldura asta ca n-a fost el administrator la vremea lui ca sa stie ce face si ce nu face. Contorizeaza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: