Zumarimas pe Zu

nu le merge situl, iar ei se lauda … de fapt Gavrila se lauda cu o mega realizare netestata inainte. zu de gavrila

Ieri pe frecventa lui news fm nu se auzea nimic, era emitatorul oprit. Si aici stau sa imi amintesc cum a fost lansarea lui Vibe FM, nici n-ai stiut ce te-a lovit.

I-am vazut adineauri la Antena1, s-au ramolit rau de tot. Daca Buzdugan ducea lupte grele sa nu se ingrase si n-a reusit, Morar a reusit sa nu albeasca desi era predispus la asa ceva.

Ce e mai rau e ca azi dimineata pana si ei s-au trezit spunand ca sunt la Dimineata Dementa … fosta emisiune de la Radio21. Si sa mai mentionam ca se aud de cacat, mai rau decat la un radio de acasa. Deh, daca n-au scule, n-au nici specialisti. Daca nu i-ati luat p`aia de la radio21 si ati plecat doar voi 😉 Ma mai gandesc ca au mutat si emitatorul ala, pentru ca de unde auzeam newsfm acceptabil, acum zu se aude prost, in masina si peste tot.

Totusi, ce sens are sa pastrezi formatul emisiunii? Nu cumva s-a plictisit lumea sa auda acelasi lucru in fiecare zi? Trebuie sa recunosc suna bestial sunt Daniel Buzdugan si a fost o farsa, la radio zu :))))

Si sa nu uit, Gavrila pentru ca nu iti merge situl nu te poti lauda ca ai trafic, pentru ca nu ai 😉

dar ma rog … astept sa ma mentioneze iar Badea diseara 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply