draga domnule jurnalist

Citesc cu uimire ce se intampla zilele astea in ziare, la televiziuni si pe net. Au aparut articole si articole care mai de care … care  mai cum, in care jurnalisti si jurnalisti isi dau cu parerea despre blogosfera … despre fenomenul blog.

Singura chestie tampita si idioata din partea acestor jurnalisti este ca nu stiu sa spuna ca nu stiu. Sunt asa de infumurati incat nu vor sa intrebe cand nu stiu ceva, si isi permit sa scrie din burta, de la ei … tot ce vor … si ce nu vor. Incercand, la fel ca parlamentarii sa scoata parleazul, sa umple numarul de cuvinte … si sa isi vanda publicitatea din ziar.

Dragi colegi, intrebati ca asta nu e o rusine … se cheama documentare

Inchei aici ca sa am timp sa postez articolul (zapp-ul nu e nelimitat pe autostrada).

Related posts la zoso, oradeanul, subiectiv, si altii

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “draga domnule jurnalist

  1. de ce nu se pune unul dintre blogarii jurnalisti sa scrie un articol corect despre blogosfera.ro pt. careva ziar de mare tiraj? ar putea sa-l dea cu pseudonim k sa nu fie acuzat de subiectivism

  2. ce ai vrea sa scrie? 2 ore sedinte si dat cu parerea, 30 min documentare la fata locului (din care 15 pe ym cu amicii), 10 min redactarea stirii, 5 min machiaj (toate astea de 3-4 ori pe zi)…

    de ce apar numai stiri de la ora 5? pentru ca alea se fac singure. bagi 2 cadre, spui cine a murit si gata, senzatie! cine crezi ca sta sa citeasca si sa rumege?

  3. iq666: ziarele cu tiraj mare au oameni pe fiecare domeniu, inclusiv IT – tehnologie.. Ei bine, la evenimentul, gugoasa e ok, dar nu stie de bloguri. La Jurnalul, Radescu e cu blogurile, dar nu de mult timp si aia nu cred ca sunt prea interesati de subiect. deocamdata. libertatea? :)) haha.
    altcineva…sa vina peste ei..nu se poate. ca deh.. sa aibe si gura lor ce manca..:) si e normal.

    o sa vezi ca o sa se scrie in curand si in cele de mare tiraj. valurile se fac de la exterior… iar la inceput…sunt slabe. un material bun despre bloguri?.. numarul de mai al revistei campaign.. deh.. era mana lu’ manafu la mijloc…

Leave a Reply

%d bloggers like this: