DreamColor de la HP

exclusiv piticu.ro

Baiatul care ne-a vorbit despre tehnologia DreamColor a tradus-o in cel mai simplu mod: DreamColor este mai multa culoare.  Tehnologia e dezvoltata de HP, in colaborare cu DreamWorks si audce pe display-urile LCD culorile de care designerii in principal au nevoie. Cam cum arata doua monitoare cu DreamColor si fara vedeti in clipul asta.

In alta ordine de idei, dar tot legata de monitoare, laptopurile HP Elite, avand atasate un docking station, pot afisa 5 monitoare. Si cum e sa te joci astfel? Iar avand o placa video babana (de obicei in configuratia standard), iata cum se misca un joc intr-o astfel de configuratie.

In configuratia de mai sus un display este conectat pe VGA, unul pe HDMI si doua pe DP, iar totul merge asa de bine incat intre tipurile de conexiuni nu se vede nici o diferenta de calitate, rapiditate a imaginii, sacadare sau ceva de genul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply