Inauntrul laboratoarelor de design HP

Am avut un acces limitat in laboratoarele de design HP, dar tot am putut sa trag cu ochiul pe acolo. Un open space foarte, foarte linistit cu oameni care muncesc toata ziua, fac schite, vin cu propuneri, lucreaza indeaproape cu toate celelalte departamente pentru a alege cele mai bune desene pentru laptopuri, calculatoare, all in one si asa mai departe.

Mai mult decat atat, o fata isi da acceptul despre toate propunerile de design pe care le fac baietii. Si asta doar din motivul ca ea are un simt aparte in ceea ce priveste ce culoare ar fi potrivita, ce forma si cat de bine ar sta in maninile utilizatorului.

De fapt, HP se adreseaza unei game vaste de utilizatori, de la cei profesionali, la cei care doresc floricele si sufleu de aur. Iar acestea din urma arata intr-un mare fel. Totusi uitati-va si la televizoarele astea care incorporeaza in spate fix performantele unui calculator tower de ultima generatie. Cum ar sta asta pe biroul vostru, in loc de tonele de cabluri si cablurite care ocupa acum si spatiu in stechere.

Stiati ca inca se produc calculatoare cu porturi PS2? Da, pentru ca exista o cerere puternica pentru asa ceva in lume, in special din partea companiilor care isi opresc porturile USB, de cele mai multe ori pentru a nu permite furtul de informatii din companie folosindu-se stick-urile de memorii. Iar unele companii inca cer calculatoare cu floppy disk-uri (uitasem cum se numeste unitatea), tocmai din cauza unor aplicatii care ruleaza in continuare pe dischete.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: