E nasol

Sa protestezi pe ploaie e nasol. Sa iesi in strada la 7 grade celsius ca sa strigi acolo jos guvernul rezulta intr-o raceala serioasa, care va costa mult dupa aceasta treaba.

Din tot protestul asta nu-mi place in schimb sloganul Salvati Scoala Romaneasca. Sa salvam scoala de ce? De cine? Ar trebui sa salvam scoala de profesorii dezinteresati care n-au chef de lucru. De profesorii care vin la scoala doar ca sa aiba cu cine sta copii la ora? De profesorii care nu isi supravegheaza copii si nu le ofera oportunitati, astfel incat astia sfarsesc prin baruri sau cu cine stie ce alte activitati curiculare, contrare scolii, iar la finalul liceului sunt niste someri geniali. Ah si pentru dotarile din scoli de la nivelul anilor ’70.

Pentru asta ar trebui sa protesteze zic eu. Nu pentru salarii si ca n-au cum sa-si achite ratele la plasme, pentru astea sunt meditatiile. In schimb, atunci cand scoala romaneasca va deveni competitiva si vor exista competitii intre unitatile de invatamant si calitatea si renumeratia profesorilor va creste exponential.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: