Intrecerea

Zilele trecute ne-am intalnit in garajul lui Bobby sa ne intrecem si offline, daca in online ne tot batem in topuri si diverse chestii. Asa ca eu, Chinezu, Cabral, Vlad si Bobby am rupt un calculator in doua incercand sa vedem care-i mai care.  Bine, n-am fost singuri. Mihai Marinescu şi Doru Sechelariu ne-au supravegheat parinteste, adica ei sunt tata lor in ale condusului, iar apoi ne-au aratat ca jocurile cu masini nu sunt deloc diferite decat cele din viata reala. Ca pana la urma pe calculatoare te antrenezi si in viata reala participi la curse.  

Bineinteles ca i-am lasat pe baieti sa castige, nici nu se punea vorba … te uiti la Cabral, care mi-a zis sa trec acolo un timp pe care l-a vrut el. Cum sa ma ridic sa ii spun ca comentez. 🙂

Ne-am jucat Mobil 1 Global Challenge, un joc cu masini exclusiv online. Ce mi-a placut in jocul asta au fost controalele foarte responsive, a fost grafica foarte avansata si faptul ca nu ai nevoie de un super calculator ca sa-l joci.  Puteti sa jucati si aici pentru ca am pus jocul pe blog. Asta pe langa Zuma.

Ah si mai urmeaza si poze si filmulete, sa le mai gasesc.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply