Echipa Redescopera Romania

Datorita lor noi vedem acum ca tara asta e mult mai frumoasa. Datorita lor noi vedem ca acum avem ce vizita in tara, ca stim unde sa mergem, ca stim ce sa gasim, ca stim ce sa primim in locurile in care le vizitam. Si ei au facut asta fix gratuit, rupandu-si din timpul lor, din vacanta, din munca, cutreierand tara in lung si in lat, tocmai ca sa va prezinte voua minunatiile Romaniei. Pentru ca Romania e o tara a dracu de frumoasa, iar ce am vizitat eu vedeti pe tag-ul redescopera Romania.

Cititi-i pe acesti bloggeri,  ei va vor prezenta de fiecare data Romania adevarata. Fara ascunzisuri, fara inflorituri, fara a da praful de pe ceva si fara a ascunde lucrurile rele. Din contra, ei va vor prezenta atat de subiectiv, incat veti sti de fiecare data cand un lucru este frumos si cat de placut va intampina.

 

  Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply