Ultima excursie #dinromania

A fost week-end-ul trecut ultima excursie de anul  asta din campania Redescopera Romania.  Simplul fapt ca ne-am strans acolo 60+ de persoane a aratat ca acesta a fost cel mai important proiect online al anului. Si mai mult decat atat. Redescopera Romania nu a fost un proiect pentru 60 de oameni, e un proiect pentru Romania, prezentat de 60  si ceva de oameni. Noi am vazut Romania asa cum este ea: frumoasa, primitoare si in primul rand europeana.

Si daca vreti un loc linistit cu aer curat, fara stress-ul vaii Prahovei, mergeti spre Sibiu, pe DN1, iar la Sambata de Sus, faceti stanga si mergeti pe drumul principal pana se termina asfaltul. Cand se termina asfaltul, cazati-va si bucurati-va de relaxare. Aveti 3G totusi.

  Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply