Emag!c Entertainment cauta sclavi

Emag!c Entertainment cauta 20 de persoane, preferabil studenti, care sa contribuie, ca voluntari, la buna desfasurare a concertului Kylie Minogue de sambata, 17 mai (Stadionul Cotroceni).
Pentru participarea lor la acest eveniment, cei 20 de voluntari vor beneficia de acces gratuit la un alt eveniment dintre cele organizate de compania Emag!c Entertainment in acest an, mai exact BECK’SPERIENCE sau B’ESTFEST. Programul activitatilor de voluntariat la concertul Kylie cuprinde zilele de 16 si 17 mai, orarul fiind urmatorul:
Vineri – 16 mai, cu incepere de la ora 10.00 – spalarea scaunelor de pe stadion si un scurt training pentru activitatile din ziua concertului;
Sambata – 17 mai, cu incepere de la ora 14.00 – ultimele pregatiri inaintea concertului si suport logistic pe gazon si in zone si in zonele adiacente pe perioada concertului.
Activitatile desfasurate in timpul concertului le vor permite voluntarilor sa asiste la cea mai mare parte a concertului. In ambele zile, voluntarii vor avea masa asigurata alaturi de staff-ul Emag!c.”

Via Mako

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: