Marmota nu mai împachetează ciocolata

Evolutie tehnologica se cheama. Avem un plastic acum in loc de staniol. Economisim curent si aluminiu. Suntem pe calea cea buna, protejam natura.

Din pacate nu acelasi lucru il fac si politicienii nostrii. Au o poezie la care au repetat 4 ani de zile, acum vin sa ne-o transmita si o recita bine, cu intonatie si cu traire.  Culmea, prostii ii asculta, ii inteleg si invata si ei poezia lor.

Drept urmare avem batai pe teme electorale, mitinguri electorale ad hoc, timpi de antena si discutii. Cu ce ne alegem din toata treaba asta? Cu nimic, pentru ca nu vor face nimic, doar vorbe. Ce vom face la alegeri? Nimic, unii vor veni si vor zice ca vor vota cu cine vor, ceilalti ca vor da o palma clasei politice. De fapt se vor da cu capul de pereti. Pentru ca neprezentandu-te la vot lasi pe un altul sa aleaga in locul tau. Iar pentru asta nu vei mai avea voie sa injuri dupa aia ca de ce ai gropi pe strada iar cineva schimba bordurile.

Singura palma misto pe care o poate primi un politician e aia pe care a primit-o Gusa la Universitate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: