Eu va prezic viitorul

Si viitorul va spune asa:

Daca participati la concursul RCA Ieftin aveti sansa sa castigati un LaptopAcer Aspire One 532h-2Db sau Set de 4 anvelope Pirelli Winter Carving sau Asigurare Casco 6 luni pentru 1 autoturism (la alegere), ca premiu 1. Sau cine stie, e altul mai norocos si voi va alegeti cu un salt cu parasuta sau Car kit universal hands free cu ecran şi conexiune prin bluetooth Bury CC 9050 sau Asigurare RCA 12 luni pentru un autoturism (la alegere), la premiul 2. Daca nici asa nu castigati aveti sansa sa luati atunci la alegere kit senzori de parcare negri, cu display LED sau Asigurare RCA 6 luni pentru un autoturism.

Totusi daca premiile de mai sus va supara sau cine stie ce se intampla cu Mama Omida, avem si niste Mp3 player TEAC de cativa giga, ca sa puteti  asculta muzica in metrou si sa nu mai consumati bateria telefonului.

 
 Si pentru ca ne-am nascut cu blog, mai smecher sau mai nu, concursul asta se bazeaza pe fiecare dintre voi si pe capacitatile voastre dintr-ale netului. Adica si asa nu faceti nimic pe net toata ziua, dupa care va treziti ca a trecut timpul si ca nu a facut nimeni de mancare. Puteti in timpul asta sa ganditi un text, o poveste, o poezie chiar sau niste versuri muzicale, in care sa raspundeti la intrebarea “Ce ai vrea sa stii daca ai putea vedea viitorul?” Apoi il puneti pe note, asa cum ati invatat in clasa a doua la scoala, pe caietul de muzica facand cheia sol la inceputul portativului si mai departe trimitand trackback catre siteul de concurs.

Dupa ce faceti aroganta asta, va apucati sa dati in clapele de la sintetizator si sa vedeti cum suna melodia. Adica va chemati prietenii de pe facebook, messenger si ce alte retele de comunicare mai folositi (da chiar, ce alte retele de socializare mai folositi?) si ii trimteti sa va voteze comentariul vostru de pe siteul de concurs.

Daca ati facut toate astea, n-ati scapat. Eheheee, abia acum incepe greul. Trebuie sa treceti prin padurea de arama, sa il gasiti pe Fat Frumos, sa-i dati numarul de telefon al tipei aleia disperata si care inca mai crede ca exista feti frumosi si sa ii spuneti sa o caute. Apoi, lasati padurea de arama in stanga si va asezati pe iarba. In timpul asta cometariile cu cele mai multe voturi ajung la juriu. Adica la Zmeul cel rau sau Babaul internautic, iar acesta le va taia cu palosul (Cosmin cum erau versurile aici? Cu palosul gros….) sau le va arde cu bricheta, dupa caz.

Pentru mai multe detalii, pagina concursului are si regulament. Deci cum vezi tu viitorul? Viitorul tau suna bine? 🙂

RCA Ieftin nu poate sa vada viitorul. Dar incearca sa il asigure.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: