Evenimente frumoase: jucarii pentru Fornetti

Evenimente frumoase: jucarii pentru Fornetti

Cei de la Fornetti au niste idei foarte interesante. Dupa radioul online pe care l-au lansat si care are multi ascultatori, acum in perioada pastelui revin cu o campanie foarte interesanta.  Si anume jucarii pentru Fornetti.

Adica te duci la Casuta din centrul Timisoarei de la Targul de Paste si iti donezi acolo jucariile de care nu mai ai tu nevoie. In schimbul lor primesti Fornetti, iar jucariile tale ajung la casele de copii din regiune.  Am fost de Craciun impreuna cu cei de la Fornetti la un astfel de eveniment, iar bucuria copiilor de la casele de plasament e nemarginita. Nu numai ca ii baga cineva in seama, ci pentru ca oricat am crede, jucariile nu exista in astfel de centre, iar acei copii invata te miri ce, in te miri ce conditii. Aveam si poze, dar cum sunt copii institutionalizati e mai complicat sa le putem face publice.

Pana una alta, in Timisoara zilele trecute bloggerii au gatit Fornetti pentru cei care au adus jucarii, Ovi Sirb a fost reprezentat de seama al blogosferei timisene alaturi de Corina Saftescu. Iar in fiecare zi o personalitate locala va coace la casuta Fornetti pentru cei care vor aduce jucarii. Vor mai veni la targ actorul principal al Teatrului Arad, Zoli Lovas; Teatrul de papusi care va pune in scena personaje de poveste pentru copii.

Asa incat, daca aveti jucarii pe acasa, duceti-le la Timisoara in centru la casuta Fornetti si cu siguranta veti face si alti copii fericiti.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply