Evolutia lui Traian Basescu

Evolutia lui Traian Basescu

Intamplator am dat peste un grafic al lui Turambar despre evolutia in credibilitate a lui Traian Basescu. Sau cu alte cuvinte, cati romani au incredere in Traian Basescu. Si din 2007 pana acum el a facut asta.

increderea poporului in Traian Basescu

A urcat si a coborat intr-un mod in care nici televiziunile de stiri nu au grafice de audienta. Si daca te gandesti ca ar trebui sa iti vanda ceva, conform graficului eu vad ca a vandut foarte bine.
In schimb, daca-l comparam cu altii, vad ca ceilalti n-au fost in stare sa aiba acelasi succes ca presedintele, chiar daca au avut procente mai mari de incredere a populatiei. Ori n-au profitat de ele, ori n-au stiut sa profite de ele. Cert este ca lideri ca Isarescu, Oprescu sau Arafat nu prea au venit sa pacaleasca poporul cu ceva. Unul singur a preluat modelul detinut de presedinte si tot fura banii oamenilor pentru minunata catredrala care probabil va bloca traficul de la Marriott, pentru ca n-are locuri de parcare. Patriarhul Daniel e personalitatea care nu are parte de o incredere deosebita, dar care profita de acest lucru intr-un mod cat se poate de practic. E gen omul din umbra, care face si o duce bine. Vezi de altfel cum se construieste Catedrala Mantuirii Neamului.

2013 04 10 - SocioPol - Liderii providentiali

Cat despre Basescu, s-a dus. Dar cine sa poate veni in locul lui?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply