V-ati inscris la Mobile Awards?

V-ati inscris la Mobile Awards?

Aveti aplicatii de mobil? Le-ati inscris la Mobile Awards? Astazi e ultima zi.

mobile conference

Mobile Conference devine anul acesta probabil cea mai importanta conferinta adresata atat dezvoltatorilor cat si propietarilor de afaceri din Romania. Si asta doar pentru faptul ca piata mobila a explodat, ca piata de publicitate mobila a avut o crestere mondiala de 111% in venituri, ca orice afacere trebuie sa existe acum pe internet si trebuie sa fie accesibila de pe mobil, intr-un mod corect pentru utilizator.

Asa incat, anul acesta Mobile Conference vine ca o umbrela pentru patru evenimente care se vor desfasura in aceeasi zi: o conferinta de mobile marketing, program de workshop avansat, o intalnire a dezvoltatorilor de aplicatii mobile si o competitie a celor mai bune aplicatii, campanii si mobiste-uri create pe plan local.

Mobile Marketing Forum (16 mai) aduce in prim plan notiuni complexe de mobile marketing, studii de caz si cele mai bune practici si strategii de integrare a mobile advertising-ului in campanii de comunicare complexe. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile.In  cadrul sesiunilor de conferinte, va fi prezentat in exclusivitate un studiu dedicat marketingului mobil, realizat de compania Unlock Research. Rezultatele vor dezvalui cele mai in voga instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind aplicatiile mobile.

Mobile Marketing Training (17 mai), workshop-uri avansate, sustinute de trainerul britanic, Rob Thurner, fondator al platformei Mobile Training Academy.

Mobile Apps Meetup (16 mai) include doua sesiuni de seminarii, ce isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii mobile, dar si pe cei care intentioneaza sa patrunda in acest domeniu.

Sesiuniile cuprind o jumatate de zi de dezbateri, studii de caz si dialog despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local. Intalnirea va fi astfel o buna ocazie de socializare, de schimb de idei si de castig pentru experienta in afaceri.

Mobile Awards (16 mai), vor fi premiate cele mai inovative, creative si apreciate campanii si aplicatii mobile.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply