EXCLUSIV – Cum au aratat statiunile de la mare in cel mai aglomerat weekend

EXCLUSIV – Cum au aratat statiunile de la mare in cel mai aglomerat weekend

A fost cel mai aglomerat weekend la mare in 2014. 250000 de turisti au fost pe litoralul romanesc de ziua marinei, de Adormirea Maicii Domnului, dar si la finalul unei saptamani caniculare in intreaga tara. Litoralul romanesc a fost plin ochi de turisti veniti cu masinile sau cu trenurile. Imaginile surprinse de mine sambata seara, arata ca nu era un loc de aruncat un ac pe plaja la finalul unei zile calduroase. Pe langa aceasta apa calda a marii i-a tinut pe turisti aproape. Si chiar daca seara si noaptea a plouat torential pe Litoral, oamenii nu s-au aratat dezamagiti de zilele petrecute acolo.
Probabil singurul lucru care i-ar fi putut supara pe romani au fost preturile la cazare, pe alocuri excesive. Sau traficul, dar despre trafic am vorbit.

Mai jos vedeti imagini surprinse in exclusivitate, intre Vama Veche si Cap Aurora, din elicopter sambata seara, atunci cand plaja era inca plina.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply