Romania pitoreasca, turisti atacati cu pietre

Romania pitoreasca, turisti atacati cu pietre

Acum cativa ani, intorcandu-ma de la Cluj, intr-una din localitatile prin care trece drumul de la Sighisoara inspre civilizatie, la un moment dat un copil mi-a aruncat cu o piatra in parbriz. Din fericire nu s-a spart. Am oprit si m-am dat jos la el. A fugit la taica-so ca eu vreau sa-l bat. A iesit un burtos la poarta ca ce am cu copilul. Pai arunca cu pietre. Si cica sa-l iert ca e mic si prost. Nu, taica-so e mare si prost.

De altfel nu e un caz izolat. Si teoretic ar trebui sa avem parte de niste arme de foc asa la discretie. Reducem populatia Romaniei la 5 milioane, dar o rezolvam. Sau facem din Romania un stat politienesc. Asa cum e in Germania, iar acolo toate lucrurile merg calumea. Dar la noi politia nu intervine nici daca o suni. Intervine doar daca, prin nu stiu ce minune stii pe cineva mai sus, dai telefon la 112, ai norocul sa prinzi pe cineva care are chef sa isi faca meseria de siguranta si incredere.

In rest …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply