Exista comunitatea de mancare?

Facand de mancare in seara asta (pulpa de porc fara grasime, cartofi prajiti si ceva cu ou peste) m-a traznit intrebarea din titlu. Drept urmare eu presupun ca raspunsul e nu. Altfel il stiam deja si auzeam despre aceasta comunitate.

Sa ne gandim. Inainte aveam carti de bucate, pe care le incercam in bucatarie si sunam parintii, prietenele, vecinii, amantii sa ii intrebam cum facem felul asta de mancare. Telefonul fara fir exact prin aceast mod s-a promovat foarte mult, telefonul cu fir lung din filmele americane, in bucatarie, la asta este folosit.

Acum nu mai avem carti de bucate, acum nu mai avem retete aflate de la prieteni sau vecini, ci de pe internet. Sunt atatea siteuri de gatit, cu retete de gatit, care fac spam mai mult, care au mai putini vizitatori si asa mai departe. Si totusi nimeni din acestia nu are o comunitate in spate.

Si acum as fi pus poza asta pe comunitatea aceea de gatit, iar puterea lui Social Media mi-ar fi spus  instant, mama ce mancare ai facut, vai cat de nesanatos e, eu as fi scos o ciorba din asta,  o mancare de cartofi in care as fi pus nu stiu ce si nu stiu cum. Dar cum nici macar un grup promovat pe Facebook nu exista, siteurile de gatit din .ro se limiteaza la a face publishing si atat.

Pentru ca social media costa bani, timp si oameni.

Later: sa va bucurati si de poza asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: