Experiment. Cât de bună este pâinea de la VelPitar

Experiment. Cât de bună este pâinea de la VelPitar

Am cumpărat undeva la începutul lunii mai, o pâine de la VelPitar, French Toast din asta, de care eu cumpăr tot timpul. Asta pentru simplul motiv că are un termen de expirare mai mare. Și cum eu nu mănânc pâine toată ziua, să mă țină.

De fapt nu am mâncat deloc pâine, mai mult nici nu am desfăcut pâinea asta. Stătatea în bucătărie. Nu în vreun sertar ceva, ci pe raft, la vedere.

Azi am vrut să o arunc. Dar de fapt pâinea este in continuare pufoasă, ca și cum adineauri aș fi cumpărat-o. Așa arată.

Am o paine pe care am cumparat-o la inceputul lunii mai. Voiam sa o arunc. Dar tocmai am vazut ca e intacta si pufoasa. O sa o mai tin.

Posted by Cristi Dorombach on Thursday, July 9, 2015

Drept urmare nu o mai arunc. Și acum pornesc experimentul. Mă tot gândeam eu că pâinea asta s-a stricat. Încă nu. O voi mânca, mai încolo. Nu știu când. Poate aveți și voi recomandări cât să o păstrez. Și revin cu detalii.

Grosso modo, pentru că pâinea expira pe 25 mai, să zicem că are deja două luni de când a fost fabricată. Cât să o mai țin? Când să o mănânc?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach is a Romanian tech voice who thrives where curiosity meets communication. Through dcristi.ro, his YouTube channel, and contributions to leading business media, he breaks down complex trends into sharp, accessible stories. Whether unpacking the latest gadget, dissecting a market shift, or spotlighting local innovation, Cristi delivers it with clarity, wit, and a knack for sparking conversation. His audience knows him not just as a commentator, but as a connector — someone who sees the bigger picture and isn’t afraid to zoom in on the details that matter.

Leave a Reply