Experiment. Cât de bună este pâinea de la VelPitar

Experiment. Cât de bună este pâinea de la VelPitar

Am cumpărat undeva la începutul lunii mai, o pâine de la VelPitar, French Toast din asta, de care eu cumpăr tot timpul. Asta pentru simplul motiv că are un termen de expirare mai mare. Și cum eu nu mănânc pâine toată ziua, să mă țină.

De fapt nu am mâncat deloc pâine, mai mult nici nu am desfăcut pâinea asta. Stătatea în bucătărie. Nu în vreun sertar ceva, ci pe raft, la vedere.

Azi am vrut să o arunc. Dar de fapt pâinea este in continuare pufoasă, ca și cum adineauri aș fi cumpărat-o. Așa arată.

Am o paine pe care am cumparat-o la inceputul lunii mai. Voiam sa o arunc. Dar tocmai am vazut ca e intacta si pufoasa. O sa o mai tin.

Posted by Cristi Dorombach on Thursday, July 9, 2015

Drept urmare nu o mai arunc. Și acum pornesc experimentul. Mă tot gândeam eu că pâinea asta s-a stricat. Încă nu. O voi mânca, mai încolo. Nu știu când. Poate aveți și voi recomandări cât să o păstrez. Și revin cu detalii.

Grosso modo, pentru că pâinea expira pe 25 mai, să zicem că are deja două luni de când a fost fabricată. Cât să o mai țin? Când să o mănânc?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply