Femeile … de ce sunt limitate?

Azi aveam o discutie pe mess cu o tanti / tipa ( ii zicem tanti ca presupunem ca e maritata ) de la Jurnalul National.  Discutie de altfel draguta. (logic, despre Elodia). Eh si in toiul discutiei au aparut intrebari din alea, adica cum vorbea cu altcineva? Adica cum sa intri pe un site de matrimoniale daca ai prieten.

Hm … pai e simplu, barbatul nu-ti mai convine, tu femeie care ai vrut independenta si libertate vrei altceva, asa ca pleci la vanatoare. Acum e mult mai simplu, ti se intind toti pe tava (vezi apropo) si tu alegi dintre ei pe ala care-l crezi mai destept si mai bun la pat.
Eu n-am reusit sa inteleg niciodata si nici nu voi intelege gagicile alea care termina liceul / facultatea si imediat se marita cu primul care le iese in cale, ca peste cativa ani sa divorteze si sa se trezeasca singure si pline de ura la adresa barbatilor.  De altfel in toata perioada asta gagicile sunt singure, il au doar pe el, pe barbatul visurilor lor si pe nimeni altcineva.
Adica esti singura, nu vezi nimic in viata aia in afara de barbatul tau, te uiti la toate celelalte fete si le consideri curve. De asemenea nu iesi in oras, sau la vreun club / petrecere si te vei trezi in fata la 30 de ani cu toata viata trecuta, fara nimeni si uitandu-te la stele si intreband de ce nu  ai realizat nimic in toata viata, de ce nu socializezi si de ce nu cunosti pe nimeni.

Viata limitata de femeie. Si toti barbatii sunt de vina pentru asta nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: