Generatia A4

Am auzit azi dimineata la radio o reclama din care n-am inteles mare lucru. Spunea acolo ca primul blog al unei masini care se lanseaza in Romania … Ok … alta reclama tampita, foarte bine ca isi fac blog. Nu stiam de site, pana cand am vazut si aflat in seara asta de la Bobby.

Generatia4.ro  audi

In final cineva care intelege ceva din internetul din Romania. Sa iei niste oameni, care intamplator au ceva de zis in online-ul romanesc, sa le dai o masina sa o testeze, sa o rupa, sa o alerge, sa vada ce poate si sa scrie despre ea, ce le place, ce nu le place e ceva extraordinar. Cine se poate gandi ca nu o sa isi ia masina asta s-a inselat.  Faptul ca niste bloggeri testeaza niste masini e mai tare decat orice alt drive test efectuat la vreo firma, e mai tare decat orice promotor sau alta emisiune, publicatie auto.

Sa o luam altfel, eu nu am facut drive test cu masina mea. (!!!) In schimb masinile de la munca sunt tot Kia, nu Cee’d , dar asa am testat motorizarea si fiabilitatea in fiecare zi.

Revenind la eveniment, drive testul efectuat de niste oameni obisnuiti mai buni decat un forum, e mai bun decat toate impresiile pe care le dau oamenii pe forumuri. E extraordinar. Diseara mergem sa alergam si sa comparam masini.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: