Fetelor ce e asta?

Am fost de doua ori la  standul Philips de la IFA. Prima data a fost cu o zi inainte de deschidere, cand si ei au avut o lansare a unui sistem de sunet. A doua oara a fost cand am facut turul complexului expozitional. In schimb, am ramas mirat de asta. O tipa de la Philips era cu acest device in mana, device care emitea lumina rosie, punea deviceul pe mana fetei testate, il tinea acolo putin, iar fata zicea ca ii place si ca mai vrea. Mai mult, au testat asta si pe un baiat.

PHILIPS stand IFA 2011 berlin 83

Cum va dati seama ca nu ma pricep la toate chestiile pe care o femeie le are nevoie, nici nu-mi dau silinta sa le inteleg. Dar totusi, ce e jucaria din poza de mai sus? Pe siteul Philips n-am gasit, ca deh, nu exista asa ceva pentru Romania.

In alta ordine de idei Philips face de toate, de la televizoare la fiare de calcat sau foarfeci si masini de cusut. Cine stia ca sunt numarul unu in juicere (cum se traduce asta in romana?).

Am vazut la Philips un televizor 3D care iti da senzatia de adancime fara ochelari, in fata caruia comentau niste francezi.

In schimb nu mi-au placut de nici o culoare televizoarele cu lumina ambientala. Eu personal nu mi-as lua asa ceva acasa. Dar da, Philips cam produce echipamente electronice pentru orice din casa ta.

.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: