Firefox is getting down

Eu mai folosesc firefox dintr-un singur motiv. N-am gasit un addon pe chrome care sa imi afiseze toate functiile lui firebug de pe firefox. In speta am nevoie de net catcher-ul respectiv, ca sa vad ce se incarca greu in website si in cat timp. Insa total intamplator ma uitam pe statisticile browserelor din ziua trecuta, unde am vazut un procent oarecum ingrijorator.

Microsoft Internet Explorer 8.0 26.28%
Chrome 15.0 13.60%
Internet Explorer 9.0 12.55%
Firefox 8.0 7.84%

Partea buna e ca si-a facut lumea update la internet explorer si-au cumparat calculatoare noi, s-au schimbat calculatoarele si sistemele de operare probabil prin institutiile bugetare.

Partea nasoala e scaderea drastica a lui Firefox. Un browser care la inceputul anului singur 30% din piata, care promitea si care zicea ca rezolva problema crash-urilor dar si a memoriei consumate. Si daca tot zic de firefox, intreb acum daca voua vi se incarca profilele cu timeline pe Facebook pe firefox, ca mie nu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: