Poze Vocea Romaniei 13 decembrie 2011

Nu oricine poate fi vedeta, nu oricine poate fi cantaret. Acest lucru se vede imediat atunci cand e vorba sa performeze. Am vazut aseara la Vocea Romaniei oameni care au luptat sa ajunga pana acolo, oameni care au dat totul pe scena, oameni care au venit sa spuna ca si-au imbunatatit stilul, ca stiu sa cante, ca pot sa mearga mai departe.

La final am prins o discutie intre Moga si Oana, in care concurenta isi cerea scuze ca l-a dezamagit pe Marius. Acesta i-a raspuns ca are o viata interaga inainte sa-l dezamageasca si ca nu l-a dezamagit aseara, din contra, ca i-a dovedit ca poate. Asa ca Oana trebuie sa mearga mai departe. De fapt toti au sanse sa mearga mai departe. Sus in gradena, langa noi, au fost prezenti invitati de la casele de discuri mari de afara. Oamenii astia au venit sa vada concurentii si sa aleaga de acolo viitorii cantareti pentru contractele lor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d