Formam opinii corecte printre jurnalisti

Q.E.D.

Daca cineva avea vreo nedumerire cum ca s-ar intampla ceva si presa n-ar fi influientata, nu aveti decat sa va cititi JEG-ul de azi.
Ah, am zis ca ma opresc si nu mai fac cross promotion, ca diseara am bani de bere, insa a explicat el acolo in niste poze ( pozele sunt de la party-ul privat PNL) cateva dintre cele intamplate la concursul ala la care Ana se gandea ca l-as putea castiga? Da, normal, daca as fi participat, DA 🙂
In alta ordine de idei, trebuie sa sesizam faptul ca nu toata lumea se lasa influentata. In schimb cei care nu se lasa influentati ori n-au fost niciodata influentati, ori sunt atat de mici incat nu s-a bagat nimeni in seama sa ii implice la vreo actiune de binefacere. Bineinteles pentru curul lor de proaspeti jurnalisti.

dsc 8037

Si de altfel, cum sa nu fie jurnalistii influentati, sau cum sa nu fie jurnalistii consilieri si bagatori de seama, atat timp cat salariile lor sunt mici, iar la orice eveniment monden li se pregateste masa saptamanala din care apuca sa manance. Nu de alta, dar … in alt fel … nu le ajunge salariul decat de chirie si tigari. Pentru ca, nu-i asa, vremea in care se sponsoriza in pachete de tigari a trecut de mult.

Si sa nu uit sa ma amuz: Darius Grozea, un tânăr realizator de blog-uri în vârstă de 21 ani.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply