Fuck buddy sex, sau de ce sa faci spam

Toate siturile cretine din romania fac SPAM. De ce fac ele spam, pentru  ca vad ca au concurenta, iar cum publicitatea se plateste la afisari si nu la target, la click sau la oamenii care fac ceva in urma reclamei aleia, sa ai cat mai multe afisari conteaza.

Am primit de la Tudor, Sorin Tudor, azi un link frumos de la Kudika, in care vad un tag ce nu genereaza nici un articol. E un  tag – automat generat – ce genereaza o pagina in care el se multiplica pentru a fi relevant. In schimb pagina e goala, drept urmare va prezint discutia despre fuck buddy sex in Kudika

De ce e a aparut pagina asta?  Daca vom cauta pe google, vom vedea imediat sub linkul spamat de la Kudika discutia de pe forumul de la eva.ro.  Asta inseamna ca astia de la kudika ori au cautat si copiat situl de la eva dupa toate cuvintele cheie generate si le-au implementat in sistem, ori au facut anumite filtre prin care sa genereze taguri, respectiv pagini false pentru vizitatori in care ei prezinta nimic, dar asa castiga cate un vizitator pe zi. In schimb castiga un vizitator care intra o data si pleaca, drept urmare asta nu vede decat reclame, nu vede nimic, nu ramane cu nimic si nici nu revine pe site.

Dar asta se numeste SEO SPAM, genereaza unici … genereaza multi vizitatori, cresteri in trafic si ratecard-uri mai mari pentru publicitate. Uite cati unici vin, uite ce vizitatori si afisari avem. Ca astea nu sunt relevante pentru agentiile de publicitate si nu ajung la oameni. Dar nu-i bai, agentia de publicitate vinde reclama pe cifre 🙂 cum ar fi … eu vreau niste cifre si trebuie sa platesc pentru asta … platesc si primesc cifrele … vai cat de frumos e  …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: