un widget mai prost nici ca se putea

Blogger, adica Google, au scos un widget interesant la prima vedere. E vorba despre un scriptuletz care pune pe paginile blogurilor si genereaza linkuri ca un fel de blogroll, numai ca nu e link-ul catre prima pagina, e linkul catre ultimul articol publicat pe feed.

Nici asta n-ar fi rau daca n-ar copia si titlul articolului respectiv. Drept urmare, daca veti cauta pe google titlul acestui articol veti gasi pe langa blogul meu, de altfel singurul loc unde am publicat acest titlu de articol si alte cateva bloguri care au widgetul asta instalat.

Pana una alta asta nu ofera nici un fel de relevanta pentru celelalte pagini gasite, ar trebui sa ofere relevanta si linkbuilding pentru mine, dar nu face decat sa ia informatia din titlu si sa o publice pe celelalte bloguri  & more …

Drept urmare eu ce pot sa inteleg din asta? Ca nu-mi ramane nimic altceva de facut decat sa banez in firewall toate siturile care imi citesc astfel blogul. Pentru ca avand un continut unic, scris de mine, parca nu-mi convine la o cautare de titlu sa ma trezesc cu alte pagini  rezultate in cautarea aia.  Pana una alta asta e un fel de acelasi  lucru despre care vorbeam mai jos, insa  facut de blogger, serviciu cumparat de Google.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: