Gandeste Grandi

Grandi este un fel de joc, un fel de licitatie inversa, cu premii pe bune.

Premiile sunt super tari, de la telefoane, laptopuri, aparate foto, la un Golf 6. Iar tehnologia de joc nu e deloc grea. Pentru a castiga este necesar sa plasezi oferte de valoare cat mai mica in asa fel incat la sfarsitul licitatiei sa ai o oferta pe care nimeni nu a mai facut-o, deci unica si toate celelalte oferte unice sa fie mai mari decat a ta. Daca ai o astfel de oferta inseamna ca ai cea mai mica oferta unica si ai castigat licitatia.

Adica, gandesti o strategie prin care tu stii ca rezervi repede cea mai mica oferta, unica, pe care nu o va mai alege nimeni altcineva, iar tu poti fi mare castigator al premiului. Exista si o versiune demo pe site ce trebuie incercata sa iti dai seama cum poti castiga. De preferat e sa nu joci singur, sa-ti aduci si un prieten sau mai multi care sa te sustina, sa iti cresti strategia si sa te joci.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: