Povestea apei calde (II)

Continuare de la Romania se naruie incet, iar noi privim nepasatori.

Scriam atunci ca tara asta se naruie, ca blocurile se distrug din cauza faptului ca au fost construite doar ca sa dea bine la hectar si la cincinal si ca nimeni atunci nu s-a gandit la strategia de dupa, dar nici sa stea cu bata pe muncitori sa nu fure si sa isi faca treaba asa cum era normal.
Drept urmare vineri dimineata mi s-a oprit iar apa la baie. Acum asta n-ar fi fost o problema, pot sa car apa de la bucatarie la baie sa o torn in WC, ca deh, oameni suntem. Ce-i mai grav e ca fiind finalul saptamanii m-a prins fara nici o haina spalata, iar masina de spalat era in baie, m-a prins fara sa am posibilitatea de a face baie (dupa shpe zeci de ani cu facut baie la apa calda, mai greu te intorci la copaie). Si drept urmare am inceput sa ma revolt. M-am dus la administratora, nu era acasa. Asa incat am inceput sa pun afise prin scara: Vreau apa, vreau apa calda, vreau sa spal haine, vreau sa fac baie.
Intr-un final, duminica dupa amiaza a venit apa. In 5 minute eram deja in baie facand dush, dupa ce ies de sub apa, suna la usa. Ma imbrac, deschid, administratora:
Am dat drumul la apa, sa vedem daca mai curge. Intra in baie, pai ce e aici? E ud tot!
Logic!! Am facut eu baie, si fac baie fierbinte si se uda tot pentru ca imi place apa calda!!

Se pune in genunchi, sub chiuveta, se uita pe acolo cu lanterna, ca e o teava de apa uda, ca curge(!) de nu stiu unde. O fi, tanti, dar nu e de la mine. A zis ca nici instalatorii nu se uita daca nu le spune cineva, ca nu sunt calificati si ca nu isi fac treaba. I-am zis ca de la mine nu e, ca am mai reparat teava aia care i s-a parut ei ca curge si sa vada.

A plecat. Pun pariu ca zilele astea vor opri din nou apa ca i se va parea cuiva ca nu stiu ce apa curge  nu stiu pe unde.

Daca de mine ziceti ca o duc bine, ma gandesc sa o intreb pe tanti care si-a facut baie in week-end in parcarea blocului, astfel incat  a consumat numai cinci litri de apa si nici frig nu i-a fost. Ce gagici care isi fac baie in centrul bucurestiului, uite aici, viata reala, fara Dove, fara alte nebunii.

Imaginile pe care le veti vedea pot  avea o influenta senzitiva puternica.


Vezi mai multe video din Incredibil

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: