Generatia copy / paste

Ziceam ceva de generatia PRO mai inainte, trecem peste. Ne uitam in viitorul apropiat si vedem ce urmeaza. Daca generatia PRO insemna pentru noi ceva nou, libertatea de exprimare, muzica Hip-Hop, dance, A.S.I.A, Hi-Q si asa mai departe … acum … urmeaza generatia copy / paste. Generatia care e imediat dupa noi, care acum descopera internetul, nu generatia care l-a inventat.

Pentru oricine e mai usor sa select > copy, iar apoi … click dreapta si paste. E absolut normal.

In schimb, asta se resfrange in imaginile celor care o accepta. Pana la urma eu consider ca vom descoperi ca e mai bine sa dam copy / paste si mai linistit. Si ii vom lasa pe toti sa faca asta. Eh … pana atunci, la indeplinirea acestui scenariu negru, nu ma gandesc decat ca … ar trebui sa moderam aceste tentative. Asa incat, Jurnalul tre sa isi angajeze om care sa verifice informatiile primite de la oameni, ca sa nu pice in ridicol.

Si inca una, reactiile de azi de pe bloguri au fost determinate tot de jurnalul national. Pentru ca ei au afirmat ca sunt unul pentru toti si toti pentru unul. Asa ca … e in ograda voastra problema, noi doar am sesizat-o. Si cum dracu sa ai credibilitate daca iti permiti ca oricine sa scrie la tine pe site … orice. Adica … cum ar fi sa trimit eu un material defaimator la adresa unei personalitati publice, mai ales sa se si publice, asa cum a facut-o ala. Cine si-o fura? Eu? Eu sunt doar o entitate pe internet, in schimb ziarul … e ceva fizic ce exista.

Dar, ma rog, nu ma mai lamentez, articolul e inca pe site, Jurnalul National ia atitudinea de ipocrit, nu da dreptate si ramane asa aiurea. Si … de ce sa ma gandesc la mai multe? Jurnalul National fura, iar asta se dovedeste prin faptul ca inca nu au scos materialul de pe pagina. Dar … e bine … banul curge. Imaginea … conteaza ?

  • Trimis de: Constantin Daniel Oancea

NR: Redactia precizeaza ca materialele publicate in aceasta rubrica sunt primite de la cititori.
In consecinta, responsabilitatea pentru contiinutul acestora apartine in totalitate celor ce s-au exprimat parerile, prin mail, pe adresa [email protected].

 

Bai … aberatiile astea nu pot decat sa va descalifice, incurajand faptele de genul asta. Dohh!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: