Ghidul fanilor la cupa mondiala

Teoretic astea nu ai voie sa le faci la meciurile de la cupa mondiala. Acum mie mi-e greu sa cred ca va sta cineva sa te verifice, dar avem exemplul fetelor olandeze care au fost date afara pe motiv ca fustele lor portocalii erau reclama la o bere.

Eu nu o inteleg pe aia cu n-ai voie sa transmiti poze pe net sau alte forme de media, in timpul partidei. Pai atunci de ce sa te mai duci, sa te bucuri de unul singur? 🙂

Sper insa sa avem suficient 3G cat vrem noi sa uploadam, dar si sa reziste bateria telefonului. N-am gasit nicaieri alte masuri de securitate pe stadioane, de exemplu cu ce camere foto n-ai voie, dar nici ce control se va face la accesul pe stadion.

In schimb daca vreunul dintre voi a fost de la vreu  meci de Champions League, de la ce ora se intra pe stadion si cu ce timp inainte trebuie sa fii acolo. Eu stiu dar mai vreau o confirmare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: