Google doodle pentru Freddie Mercury si niste muzica veche

Freddie Mercury  ar fi trebuit sa implineasca astazi 65 de ani. Daca ar mai fi trait, probabil Queen ar fi fost cea mai bine vanduta trupa a tuturor timpurilor si am fi avut ocazia sa ii vedem si la Bucuresti in concert. Poate am fi strans si cateva sute de mii de oameni acolo.

Si pentru ca Freddie Mercury  a fost o voce inconfundabila in muzica, trecand peste toate escapadele si nebuniile unei vedete, Google l-a rasplatit astazi cu cel mai frumos doodle pe care l-am vazut pana acum. Daca n-ati intrat inca pe google, click si apasati butonul de play.

65 de ani de la nasterea lui freddie mercury google doodle

Bonus: am gasit aseara pe calculator niste muzica pe care la un moment dat o furasem din reteaua de cartier. Si nu putina ci 153 de piese. Nu stiu cui ii placeau, dar sunt clipuri din anii ’90 pe care cativa dintre voi chiar ar dori sa le mai vada. Asa incat, am facut un cont pe youtube, le-am pus la urcat, iar acum le puteti vedea si voi. Imi doream de mult sa fac asta, dar tot uitasem de poveste.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: