Google nu se favorizeaza pe el insusi

Din ciclul cineva la un interval de timp sau atunci cand e nevoie mai produce cate un advertorial pentru Google, azi aflam ca gigantul de internet nu isi favorizeaza serviciile sale in propriul motor de cautare.

Si in articolul asta citim vreo doua minute despre faptul ca autorul studiului e un om foarte stimat, care chiar a fost contactat de Microsoft impotriva Google, iar mai departe vedem cum dovedeste el ca Google nu e primul in rezultatele cautarii pentru servicii de genul mail, calendar, chat. Dar oare astea sunt definitorii?

Cu alte cuvinte degeaba zici ca google nu isi favorizeaza serviciile sale in motorul de cautare, daca lumea confunda in proportie foarte mare address  bar-ul cu campul de cautare din google, iar acolo scriu adresa paginii pe care vor sa o acceseze.

Si daca pentru cuvantul search, Google nu exista in rezultatele cautarii de la Google, gasim insa companii special optimizate pentru asa ceva:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: