Google street view in Romania

Doar 8 orase din Romania au beneficiat de bucuria de a vedea masinile Google Street View ca le patruleaza si le fac poze. Acestea sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Brasov, Timisoara, Cluj, Sibiu si Constanta. Pe langa acestea se adauga si ceva din Valea Prahovei.

M-am uitat pe Google Street View doar prin Bucuresti si doar urmarind o singura strada, aceea pe unde ma duc la munca. Acum ori Google n-a avut chef sa investeasca in Romania, aducand mai multe masini care sa cartografieze si sa pozeze strazile, ori chiar nu au avut parte de vreo indrumare romaneasca. Spre exemplu bulevardul Aviatorilor e pozat in toate cele 4 anotimpuri, unde cea mai veche poza este de pe vremea cand inca se construia pasajul Baneasa, iar traficul era deviat.

Ok, o sa fie fun, iar sarbatorile astea daca ne plictisim si stam pe net n-avem decat sa ne plimbam pe strazile din Bucuresti sa vedem tampenii si sa le punem pe net. Bonus, un mesaj de salut pentru Google al vazantorului de ziare de la Aviatorilor:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: