Hai sa ne spanzuram

La naiba. Am vazut azi o stire in care zicea ca trei copii s-au spanzurat dupa modelul Saddam Husein. MODEL? What The Fuck? Inspre ce se indreapta lumea asta?

Dupa care … O fată din India s-a spanzurat din cauza unei depresii provocata de decesul fostului dictator irakian.

Cum naiba ma frate, depresie? Sau … daca noi toti vedem ceva gresit? Ei vad ceva bun in asta? Si atunci ar trebui sa ma mai mire ca americanii se impusca intre ei in licee, dupa ce probabil au vazut un film seara.
Nu pot sa dau vina pe televiziunile care au difuzat imaginile cu moartea lui Saddam, pentru ca mureau dupa audienta, insa, dau vina pe modul in care s-a prezentat stirea, daca asta a ajuns sa fie model pentru unii.
Si pentru ca ma bazez pe psihologia inversa, va recomand sa va spanzurati incet si in liniste, dupa modelul Saddam

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Hai sa ne spanzuram

  1. aici nu e vorba de rating..televiziune..e vorba de cum iti educi copilul…cat de atent esti la ce se uita..
    si ce valori morale ii oferi…

  2. Pai da mă, mass-media e cea mai mare plagă a omenirii. Copilul face ceea ce vede la televizor. Ce oameni tâmpiţi dau la televizor asasinări? Uite ce se întâmplă. Nu mă miră deloc.

  3. spanzurarea este solutia optima… pentru criminalii in serie. Daca parintii iti ofera educatia + dragostea potrivita, ei nu te vor lasa sa te uiti la asemenea executii. Parerea mea…

  4. Pana la o anumita varsta copiii invata prin imitatie… De aceea e absolut necesar sa controlezi accesul la informatie a copilului. Filtrul bine-rau inca nu exista pentru ei si totul este numai o joaca din care ei invata. Iar curiozitatea este maxima. Desi nu sunt deloc un fan al stirilor de gen totusi sunt convinsa ca vina in cazul de fata o poarta parintii si nu televiziunile. Dar totusi televiziunea influenteaza comportamente si ma refer aici la adulti nu la copii. La modul sincer, cati ati zis “nu merg la munte in week-endul asta ca uite ce viscol e pe sosele” desi nu a nins mai mult ca in anii anteriori. Si sa nu uit de bunica si mama care au un fix din a-mi explica ce sa fac pentru ca “au vazut ele la stiri”. Asa ca… sigur n-a crescut nici rata violurilor nici cea a crimelor sau a furturilor in ultimii ani… a crescut numai mediatizarea lor si s-a schimbat modul de prezentare… si aici e vina presei. Si discutia ar putea continua…

  5. din pacate aici e vorba de noi de lume de ce avem in cap(nu generalizat bineinteles) asta e lumea in care traim saddam si-a meritat soarta dupa cate si cate a facut dar consider ca nu trebuia procedat in felul asta… practic prin spanzurarea lui saddam nu numai ca am dat drumu la nebunia lumeasca si chiar la inceperea unui al treilea razboi mondial… doamne fereste… cat despre cei 3 copii cu joaca….lasa foarte multe de dorit
    pacat….

Leave a Reply