Heineken Most Dateable Bloggers

Ce poate face un blogger cand se duce la cinema cu o camera de filmat in mana? Filmeaza tot filmul si-l urca pe youtube. Asa incat, mai jos, veti putea viziona versiunea CAM a filmului de aseara de la cinema Digiplex de la Baneasa.

Actorii principali au fost bloggerii, iar prezentator Andi Moisescu. Am aflat astfel rezultatele de la concursul unde v-am spus ca nu voi castiga nimic material. Am castigat de altfel incredere si convingerea  ca am avut cel mai bun raport voturi pe bune, versus parerea juriului.

Ati vazut de altfel the date. Si ati inteles de acolo cam ce vrea sa inspire campania Heineken. In schimb, chiar asta a inspirat. Barbati frumosi si buni si destepti si deosebiti si atenti si cum vreti voi sunt peste tot. Si aici, iar noi din blogosfera semanam exact ca cei din topul mondial The Most Dateable Men.

N-am reusit sa aflu parerea voastra despre concursul asta, daca vreti sa ii spuneti concurs, dar faptul ca au votat peste 20.000 de oameni (asa cum zice facebook), asta zice ca v-a placut si ca v-a interesat.

Dar si mai mult va va place ce am vazut noi aseara la cinema.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply