Hi-Q a scos un nou album

Intr-o lume in care toata muzica e digitala si se da pe internet, Hi-Q a scos un album pe CD.  Aseara a fost lansarea albumului unde trupa a dat interviuri, sper ca si autografe pe CD-uri, a cantat si a incins o petrecere in toata regula.

De ce scriu despre Hi-Q? Pentru ca au o varsta cu mine, pentru ca ne stim de la inceput si pentru ca fiecare dintre noi in liceu, facultate si de-a lungul vietii a stat undeva lipit de un zid fredonand melodiile lor. Dar, acelasi lucru il auziti si de la ei in inceputul acestui material video.

(videoul are 30 de minute, asteptam impreuna ca youtube sa-l proceseze)

Am ascultat CD-ul aseara in masina. Suna bine si trebuie ascultat de la inceput la final, fara sa apesi next pe o piesa, asa cum zicea si Florin. Pentru ca acest CD spune o pvoeste, povestea lor, povestea noastra. Cu siguranta atunci cand asculti o piesa iti vei aminti ceea ce trebuie, ceea ce te leaga de Hi-Q.

Cum a fost aseara la petrecerea de lansare vedeti aici, dar si pe Facebook.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: