RoNewMedia, primul eveniment public in Biblioteca Nationala

Teoretic anul  trecut s-a deschis Biblioteca Nationala. Practic nu s-a intamplat nimic, pentru ca n-am auzit pe nimeni sa se duca acolo, sa ajunga acolo, dar mai ales n-am auzit de vreun eveniment care sa se intample la noua Biblioteca Nationala, cladirea de pe malul Dambovitei, care s-a construit in vreo 20 de ani si mai bine.

RoNewMedia are loc din 2008 si a fost de la inceput principala conferinta despre online si internet din Romania. Cum spune si numele totul in aceasta conferinta este despre new-media. Despre aceasta industrie care tot creste de ceva timp incoace, fata de care toti au dubii si nu stiu cum sa o abordeze, dar pe care o folosesc toti. Toti cei 5 milioane de romani de pe Facebook, toate cele 3 milioane si ceva de calculatoare din tara asta.

biblioteca natioanala bucuresti

Anul asta la RoNewMedia vor veni reprezentantii de top ai unora dintre cele mai mari companii de Internet, media si tehnologie din lume: Facebook, Google, Skype, Yahoo!, Microsoft, Samsung, MSN, BBC, VOYO/CME, Allegro si multi altii, printre care Mobile Multimedia Technocentre, Back Azimuth, Albion, Mediamind, Double Fusion, Lazyland, Carnation, Brainient, Brand Science Institute, Communispace, Piano Media, Think Digital, Appscend, Forestview, Sportingbet, Brand Nua etc.

Biletele s-au pus deja in vanzare pe ronewmedia.ro, acum e perioada de discount-uri pentru evenimentul care va avea loc anul asta timp de trei zile. Pe 16, 17 si 18 mai, la Biblioteca Nationala.

Si va zic doar atat, pentru ca deschide seria evenimentelor si a conferintelor de la Biblioteca Nationala va fi cel mai tare eveniment in cel mai nou spatiu special construit pentru asa ceva.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: