HP Connected Music, muzica gratuita online

HP Connected Music, muzica gratuita online

Stim cu totii ca muzica din mp3 se muta online. Avem o groaza de servicii de muzica online si am mai vorbit despre asta. Iata ca astazi si HP lanseaza servicii de muzica online pentru laptopurile sale. Drept urmare putem sa aruncam CD-urile deoparte, folosim altfel device-urile noastre incat nu mai avem nevoie de cd-uri.

IMG 20121113 120338

De fapt v-as intreba cand ati cumparat ultima data un CD. Si daca ati cumparat asa ceva, la ce il folositi? Adica voi chiar folositi CD-ul din masina? Al meu stiu sigur ca a citit vreo 15 CD-uri in patru ani de zile. In rest stick-ul e la putere, inca din 2007.

Ce ziceam de HP?

HP și Universal Music Group, lider mondial pe piața muzicală, lansează platforma HP Connected Music, care va oferi acces la streaming și download gratuit pe toate PC-urile HP cu Windows 8.Mai mult decât atât, HP Connected Music va oferi ocazia iubitorilor de muzică să participe la evenimente private sau să câștige bilete VIP la concertele unora dintre cei mai populari artiști ai momentului.

Disponibilă pe toate PC-urile HP cu Windows 8, platforma HP Connected Music oferă iubitorilor de muzică un nou mod de a se bucura de cei mai populari artiști ai momentului. Primul eveniment de acest gen a fost concertul No Doubt care a avut loc la Paris pe data de 6 noiembrie și a fost doar primul dintr-o serie întreagă de evenimente private organizate de HP în Europa cu artiști Universal Music. HP Connected Music va oferi acces la catalogul Universal Music și experiențe muzicale exclusive pe tot parcursul anului viitor.

Si pe mine ma bucura asta. Pentru ca muzica e scumpa, inca e scumpa in mod legal. Si aceste miscari de marketing vin putin ca un pay-back al companiei. Adica ti-ai luat laptop, iata ca noi ne gandim la tine, clientul nostru, poftim niste muzica gratuita. Ca la asta folosim calculatorul printre altele.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply