Iesim din recesiune maine?

Eu nu ma prind cum vine asta cu Romania are toate sansele sa iasa din recesiune? Adica asta e ca la loto sau cum? Ai toate sansele sa castigi 6 din 49 numere norocoase nu? Numai ca se aplica niste combinari si probabilitati matematice mai deaprte, peste care vine bila masluita de la loterie.

De altfel  nu ma incita prea mult cresterea economica de 0.1 %, asta inseamna ca am muncit foarte putin ca sa nu avem scadere. Daca era de 0%, inseamna ca ne duceam la munca sa facem prezenta, asa 0.1 am mai si facut ceva: o şaibă ceva sau n-am mai furat-o.

Si eu nu ma prind cum vine asta cu iesitul din recesiune de la 1 aprilie. Adica de atunci intram pe profit? Asta inseamna ca putem sta degeaba si ca vor incepe iar sa curga lapte si miere pe strazi? Asta inseamna ca se va investi ceva in ceva?

Ah, nu! Am zis. Romania are nevoie de un cutremur, de un razboi nuclear ceva, ca sa poata iesi din recesiune. Sau de vreo populatie de 90% chinezi. Atunci ar fi ok. Zic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: