Iesiti la vot pe vremea asta?

Ma intrebam asa, cine e nebunul sa iasa la vot pe vremea asta. Asta dupa cealalta intrebare, eu cu cine votez? Nu de alta, dar m-am uitat in toate platformele electorale. Stiti ce zic ele? Las-o ma ca merge si asa. Hai sa mai luam 4 ani sa mai furam putin.

Ah, sunt radical? Din contra, nimeni nu vine cu vreo reforma sustenabila cu punct si virgula in programul de “guvernare”. Vom face asa la 6 luni dupa, vom rezolva asta.
Pe de o parte USL-ul vine sa spuna ca le-au dat astora banii inapoi. Care bani? De unde bani? Din licentele de 4G vandute, bani care puteau intra in infrastructura, unde e mai multa nevoie. Fondurile europene blocate?
Pe cealalta parte ARD-ul sparge planul de guvernare si-l face alambicat in niste capitole inutile nespunand nimic. Iar la intrebarea, ce naiba veti face in sistemul santiar spre exemplu, adresata de Subiectiv la un moment dat, au raspuns citez: “dar ma lasati sa va raspund la intrebare, ca altfel nu va raspund”.

Intre timp sa ne distram:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply