IKEA dezminte afisul hartiei igienice

Am primit in urma cu cateva momente un raspuns oficial de la IKEA, fara a fi nevoie sa cer unul. Bineinteles ca distractia cu afisul acela nu era reala. Interesant e cine s-a folosit de antetul IKEA. Nu de alta, dar nu se gaseste pe toate drumurile si a mai avut si rabdare sa scrie asta.

UPDATE: Pe langa replica IKEA pe care o vedeti mai jos, se pare ca anuntul e totusi pe bune. Birkof l-a pozat si el.

Salut,

Numele meu este Oana Codescu si sunt IKEA Web & Digital Media Manager la IKEA.

Am primit ieri pe email fotografia atasata. Atunci ne-am amuzat copios in birou pe tema asta, insa astazi, cand mai multi clienti au scris sau au sunat la call center nemultumiti de aceasta “noua politica” ne-am dat seama ca o gluma aparent reusita ne aduce un grav prejudiciu de imagine.

Continutul “anuntului” este fals, nu ne apartine si nici nu a fost vreodata un asemenea anunt lipit in baile noastre. Nimeni nu a abuzat de hartia igienica din toaletele magazinului IKEA din Baneasa, indiferent cat de parfumata a fost. 
 
Investigand firul actiunii am vazut ca unul din blogurile de la care a plecat in mediul online “anuntul” este blogul tau.

Motivul pentru care iti scriu este sa te informez ca acest “anunt” este o gluma anonima, complet falsa, ce nu apartine companiei IKEA.

Saptamana viitoare vom clarifica lucrurile pentru toti clientii nostri si as aprecia suportul tau in acest sens.
 
Multumesc si contez pe corectitudinea informatiilor publicate pe blogul tau.
 
O seara frumoasa,

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: