In Bellagio

Am fost aseara la J&B start a party in Bellagio. Am baut numai RedBull ca eram cu masina, iar astia in bar nu aveau altceva decat wisky si vodca. Oricum, clubul e misto. Aerisit, nu mirosi a fum dupa ce iesi de acolo, sonorizarea buna si luminile misto.

Nu mi-a placut MC-ul, poate ca prea tipator sau s-a inspirat de la altii romani. Mi-au placut in schimb prezenta scenica a dansatoarelor,  dar si faptul ca se tot schimbau si nu stateau o ora aceleasi dansatoare in spatiile special amenajate.

Baietii erau de doua categorii, aia care veneau in club sa se simta bine si aratau bine, erau imbracati corespunzator (costum sau camasa) si baietii cu gulerele ridicate care puteau fi usor bagati in acea categorie. Fetele erau toate pe tocuri. Si aici doua categorii, alea care veneau in gasca cu baietii buni mai sus mentionati – imbracate bine, puse pe distractie fun si buna dispozitie –  si fetele singure, care stateau si se uitau la lume asteptand ca sa fie bagate in seama. Ceva de genul pepiniera, te duci si alegi: Tu! Hai!  Acestea din urma nu reuseau sa asorteze corect o bluza de pantaloni si coafura.

A fost atata presa aseara in club si atatea vedete, incat am inteles cum se realizeaza stirile pentru saptamana viitoare din toate ziarele de scandal. Se intalnesc toti in club, unii presteaza, ceilalti pozeaza si iau interviuri. Probabil se pregatesc inainte si isi vorbesc, ne vedem la Bellagio, voi faceti asta, noi facem poze, articolul iese asa. Sper sa nu ma vad pe mine la KanalD.
 

La un moment dat, DJ Andi a venit si mi-a zis sa ma duc cu el la pupitru. Iata ce a iesit:


 

Poze via Just for Fun

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply