In goana dupa audienta

Presedintele tarii se duce la TVR cand are chef si cum are chef. Cum data trecuta cand a fost acolo, datorita dotarilor exceptionale si a banilor investiti cu mare succes in televiziunea publica, presedintele nu prea s-a vazut la televizor. Adica pur si simplu a dat cu negru.

Iar cum televiziunea nationala e un pic ingropata ( dar mai suge niste bani ca sa faca si TVR Info HD ) si nu are nici un pic de audienta, Presedintele a ales momentul oportun de a se prezenta la televizor: inaintea meciului Real – Barcelona. Poate, poate asa s-ar mai fi uitat cineva la ce ar fi vrut sa transmita Presedintele, desi nu cred.

Dar cum in loc sa isi creasca cota, sa vina si sa fie transparenti, incearca sa se ascunda si sa iasa in evidenta doar cu limbajul de lemn si scuze idioate. Cum a plecat Lazaroiu, fac pariu ca n-au nici un fel de consilieri sau de specialisti in comunicare. Doar las ca ma pricep eu mai bine, doar pe baza de prietenii si relatii. Bineinteles relatiile unuia sau ale altuia care vor sa aiba intrare la Cotroceni, in guvern, etc.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply