Lucrarile la pasajul Charles de Gaulle sunt abandonate?

S-a facut mare tam-tam cu mutarea biscuitelui din piata Charles de Gaulle putin mai sus. Ca e monument istoric ca nu stiu cine face nu stiu ce si asa mai departe. Pana una alta l-au mutat. Si au facut asta pentru ca Oprescu vrea sa faca un pasaj subteran acolo. Ceea ce e pe buna dreptate foarte necesar. Am facut azi la ora 4, deci fara trafic mare, 15 minute de la TVR  pana am trecut de intersectie. Cu un pasaj n-ar mai fi nevoie de semafor.

piata charles de gaulle vedere de sus c vodafone

Oricum, pentru ca inca nu au facut santierul acolo si pentru ca au mutat monumentul istoric sau cum vreti sa numiti biscuitele ala, in centrul pietei a ramas un mare …. nimic.

Si pentru ca nu ii intereseaza astia de la drumuri si poduri (a se citi Administratia Lacuri Parcuri si nu stiu ce naiba agrement) au lasat lucrarile asa. In spriritul tipic romanesc  de ce sa facem sa arate bine, daca tot o strica peste 2 luni. Dar e mai bine sa lasam un morman de pamant de cateva luni acolo, ca e treaba noastra dar mai bine nu facem.

In alta ordine de idei abia astept sa sape piata Charles de Gaulle, poate asa recupereaza si piatra cubica peste care s-a pus asfaltul asta. Astept daca nu, ca asfaltul asta sa crape la vara, pentru ca nu se poate pune asfalt peste piatra cubica.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply